Διαχείριση Ιστοσελίδων

Η διαχείριση ιστοσελίδας ισχύει για τα παρακάτω είδη ιστοτόπων:  

 • Επαγγελματικές ιστοσελίδες στατικές και δυναμικές
 • Blog και Portal
 • Ηλεκτρονικά καταστήματα
 • Custom εφαρμογές διαδικτύου 

Πακέτα διαχείρισης ιστοσελίδων περιλαμβάνουν υπηρεσίες όπως:

 • Παρακολούθηση ορθής λειτουργίας
 • Επίλυση προβλημάτων
 • Βελτιστοποίηση χρόνου ανταπόκρισης της ιστοσελίδας
 • Παρακολούθηση server
 • Επίλυση ζητημάτων με τα e-mail
 • Ενημέρωση περιεχομένου
 • Σχεδιασμός διαφημιστικού και ενημερωτικού υλικού 
 • κ.α.

Έχετε απορίες;

Τι είναι η διαχείρισης της ιστοσελίδας;

Η διαχείριση της ιστοσελίδας είναι η διαδικασία διατήρησης του ιστοτόπου ενημερωμένου και της ορθής λειτουργίας χωρίς σφάλματα. Με άλλα λόγια είναι η διαδικασία ελέγχου ιστοσελίδων για να:

 • τις διατηρείτε ενημερωμένες, φιλικές προς τους επισκέπτες και προστατευμένες από ιούς.
 • Επίσης μπορεί να ενημερώνεται το περιεχόμενο και να προσθέτονται εικόνες και σύνδεσμοι
 • Ενημέρωση του λογισμικού

Υπηρεσίες Διαχείρισης Ιστοσελίδων

Όπως λέει και η παροιμία: κάθε πρόβλημα έρχεται με μια λύση. Τα προβλήματα που εμφανίζονται μερικές φορές σε μια ιστοσελίδα έχουν επίσης και τις λύσεις τους, οι οποίες με άλλα λόγια ονομάζονται υπηρεσίες διαχείρισης ιστοσελίδας.

Πώς πρέπει να διαχειρίζεται μία ιστοσελίδα;

Υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να ληφθούν και να διασφαλιστούν για τη διατήρηση ενός δικτυακού τόπου. Ορισμένα από αυτά τα βήματα είναι παρακάτω.

Ποτέ μην αγνοήσετε τις ενημερώσεις: Για να διατηρήσετε την ιστοσελίδα σας ομαλή, θα πρέπει να ενημερώνετε τακτικά την ιστοσελίδα σας και τα περιεχόμενά του.

Διατηρήστε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας: Όταν ένας χρήστης επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας για πρώτη φορά, αποφασίζει είτε να παραμείνει στην ιστοσελίδα είτε να την αφήσει αμέσως. Έτσι, η πρώτη εντύπωση του site πρέπει να είναι ελκυστική για να κάνει τους επισκέπτες να μείνουν.

Ανταγωνισμός: Αυτό μπορεί να φανεί σκληρό, αλλά είναι υποχρεωτικό να παρακολουθείτε τον ανταγωνισμό στον τομέα σας και να εργάζεστε αναλόγως. Ο έλεγχος του ανταγωνισμού θα μπορούσε να σας καθοδηγήσει καλύτερα και να κατανοήσετε πού να κάνετε αλλαγές.

Κάντε το περιεχόμενό σας κοινοποιήσιμο: Κάντε το περιεχόμενό σας να μοιράζεται εύκολα από τους επισκέπτες σας. Θέλετε να το μοιραστούν με ανθρώπους στα κοινωνικά μέσα. Μπορείτε να επιτρέψετε στους επισκέπτες σας να μοιράζονται πληροφορίες με τις επαφές τους σε άλλες πλατφόρμες.

Η σημασία των υπηρεσιών διαχείρισης ιστοσελίδας

Η σημασία της συντήρησης της ιστοσελίδας θα μπορούσε να διατυπωθεί με την τοποθέτηση ενός παραδείγματος. Σκεφτείτε ένα αεροπλάνο το οποίο, για παράδειγμα, εκτελεί πτήση από τον τόπο Α στον τόπο Β και από τον τόπο Β στον τόπο Α καθημερινά ή μετά από δύο ημέρες. Αλλά αν εκτελεί πτήση χωρίς να ελέγχει για λάθη καθ 'όλη τη διάρκεια, το αεροπλάνο μπορεί να παρουσιάσει δυσλειτουργία. Το αεροπλάνο πρέπει να παρακολουθείται καθ 'όλη τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης πτήσης για να έχει ένα ασφαλές ταξίδι.

Το ίδιο ισχύει και για την ιστοσελίδα: αν δεν τη διατηρήσετε, ενδέχεται να παρουσιάσει συγκεκριμένα προβλήματα που αναφέρονται παραπάνω.

Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να περιμένουμε σωστά αποτελέσματα από μία ιστοσελίδα που δεν έχει ενημερωθεί ποτέ ή δεν έχει ελεγχθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επομένως, η συντήρηση της ιστοσελίδας είναι απαραίτητη για τους ακόλουθους λόγους.

Λόγοι ασφαλείας: Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους η συντήρηση της ιστοσελίδας είναι απαραίτητη. Ένας δικτυακός τόπος μπορεί να διαθέτει πληροφορίες για τον πελάτη, οπότε πρέπει να διασφαλίζεται η ασφάλεια ώστε να διατηρούνται όλες οι πληροφορίες άθικτες.

Για να είναι σχετική για SEO: Ο καθένας προσπαθεί να ελκύσει περισσότερους πελάτες στην ιστοσελίδα του. Η Google προσπαθεί να ταξινομήσει τις ιστοσελίδες που έχουν πιο σχετικές και ενημερωμένες πληροφορίες στη σελίδα μηχανών αναζήτησης, γι 'αυτό θα πρέπει να ενημερώνετε συνεχώς την ιστοσελίδα σας.

Κρατήστε επαφή με τη νέα τεχνολογία: διατηρώντας την ιστοσελίδα σας συντηρημένη, θα ενημερώνεστε για διάφορες προηγμένες τεχνολογίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περαιτέρω για να βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας.

Σχεδιαστικά θέματα: Ένας από τους παράγοντες που πολλοί άνθρωποι παρατηρούν είναι ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας. Αν κάποιος δεν συμπαθεί την εμφάνιση της ιστοσελίδας, πιθανότατα θα πάει αλλού. Επομένως, είναι επίσης ένας λόγος να διατηρήσετε το σχέδιο σχετικό με τις τρέχουσες τάσεις.

Ευαισθητοποίηση: Σίγουρα η ιστοσελίδα σας είναι ένα κρίσιμο κομμάτι της επιχείρησής σας και η επιχείρησή σας είναι μέρος της ζωής σας. Αν η ιστοσελίδα σας είναι ενημερωμένη και λειτουργεί ομαλά, μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο και σημείο υποστήριξης. Θα πρέπει να κάνετε στην ιστοσελίδα σας τη χάρη, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες τεχνολογίες και έχοντας τη ενημερωμένη.
 

Πως σας βοηθάει η xWeb.gr στη Διαχείριση Ιστοσελίδας

Το xWeb.gr σας παρέχει τη συντήρηση ιστοσελίδων για τα κύρια συστήματα διαχείρισης περιεχομένου όπως:

 • WordPress,
 • Woocommerce,
 • Custom PHP λογισμικό,
 • Drupal,
 • Shopify,
 • Magento,
 • OpenCart,
 • PrestaShop

Κάνουμε τη συντήρηση της ιστοσελίδας απλή και χωρίς προβλήματα, με διάφορα πακέτα τιμών για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Επομένως, όλοι οι πόροι μας είναι αφιερωμένοι στην παροχή βέλτιστων υπηρεσιών διαχείρισης ιστοσελίδων.

ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ;

Ως ιδιοκτήτης ιστοσελίδας, μπορεί συχνά να αγωνίζεστε να κρατήσετε την ιστοσελίδα σας online και λειτουργική. Μπορεί να μην αναβαθμίσετε το CMS σας τόσο συχνά και να ξεχάσετε να παρακολουθείτε την ασφάλεια και την απόδοση της ιστοσελίδας. Αυτοί οι παράγοντες μπορούν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην επιχείρησή σας και τη φήμη σας στο διαδίκτυο. Προσπαθώντας να διατηρήσετε μία ιστοσελίδα μπορεί επίσης να χρειαστεί χρόνος και προσπάθεια που εσείς ως ιδιοκτήτης επιχείρησης δεν μπορείτε να διαθέσετε, ειδικά αν έχετε μια μικρή επιχείρηση με περιορισμένο προσωπικό. Ευτυχώς, μπορούμε να βοηθήσουμε.

Είμαστε εδώ για να φροντίσουμε την ιστοσελίδα σας ώστε να εστιάσετε στην επιχείρησή σας. Στόχος μας είναι να φροντίζουμε ότι η ιστοσελίδα σας είναι ενημερωμένη και πλήρως λειτουργική, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε την κορυφαία παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Θα αναλύουμε την ιστοσελίδα και τις επιδόσεις της τακτικά για να βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχουν παρατυπίες στην επισκεψιμότητα, τη συμπεριφορά των επισκεπτών κ.λ.π. Θα διασφαλίσουμε ότι καμία από τις σελίδες δε θα έχει υψηλότερα από τα συνηθισμένα ποσοστά εγκατάλειψης και ότι ο ιστότοπος δε θα βρίσκεται στη μαύρη λίστα στις πλατφόρμες αναζήτησης.

ΕΙΣΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ;

Μπορούμε να ενεργήσουμε ως ομάδα τεχνικής υποστήριξης για λογαριασμό της επωνυμίας σας. Μπορείτε να αναθέσετε εργασίες στην ομάδα μας και να αναλάβουμε την υλοποίηση του τεχνικού μέρους ενώ εσείς θα χειρίζεστε άλλα δημιουργικά έργα. Οι εταιρείες σχεδιασμού ιστοσελίδων αναπτύσσουν ιστοσελίδες, σχεδιάζουν την εμφάνισή τους, δημιουργούν περιεχόμενο και εξασφαλίζουν ότι είναι φιλικές προς το SEO. Μόλις η ιστοσελίδα τεθεί σε λειτουργία, πρέπει να διατηρηθεί για να διασφαλιστεί ότι θα παραδώσει την απόδοση που χρειάζεστε και έχουμε την τεχνογνωσία για να χειριστούμε όλες τις πτυχές αυτής της εργασίας.

Συνεργαστείτε μαζί μας και θα φροντίσουμε τη συντήρηση και την διαχείριση των ιστοσελίδων σας. Θα χειριστούμε τις επαναλαμβανόμενες εργασίες ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε και να δώσετε χρόνο σε περισσότερους νέους πελάτες.

Αυτό θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα έσοδά σας, να προσθέσετε περισσότερους πελάτες στην λίστα σας και να διατηρήσετε ακόμα ένα πολύ υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Διασφαλίζουμε ότι η ιστοσελίδα σας ενημερώνεται και παρέχει τακτικές αναφορές για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τυχόν προβλήματα ή αλλαγές στην απόδοση: και οι ειδικοί μας τις διορθώνουν χωρίς καθυστέρηση. Μπορούμε να ενημερώσουμε, να διαχειριστούμε και να διατηρούμε τους ιστότοπους με βάση τα πιο δημοφιλή CMS, όπως το WordPress, το Drupal και το Shopify.

Εάν είστε έτοιμοι να μας αφήσετε να φροντίσουμε την ιστοσελίδα σας, καλέστε μας σήμερα!