'Αμεση Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδας

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται τεχνικό πρόβλημα με την ιστοσελίδα σας επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο 210 9719626 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Ομάδα έμπειρων προγραμματιστών είναι άμεσα διαθέσιμη για την συντήρηση της ιστοσελίδας σας.

210 9719626

Η σημασία της συντήρησης της ιστοσελίδας είναι πάντα το ζητούμενο για κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

Η πιο συνηθισμένη ερώτηση που λαμβάνουμε είναι: γιατί χρειάζομαι συντήρηση ιστοσελίδας; Η ιδιοκτησία ενός site είναι ακριβώς όπως η ιδιοκτησία ενός ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου. Όπως, λοιπόν στα αυτοκίνητα, οι ιστότοποι χρειάζονται επίσης τακτική συντήρηση.

Ανάλογα με το μέγεθος και τις ανάγκες της επιχείρησης, μπορεί να απαιτείται:

  • μηνιαία συντήρηση ιστοσελίδας
  • εβδομαδιαία συντήρηση ιστοσελίδας
  • ή ακόμα και καθημερινή συντήρηση ιστοσελίδας

Παρακάτω θα βρείτε τους κύριους και βασικούς λόγους για τους οποίους η συντήρηση της ιστοσελίδας είναι σημαντική για κάθε επιχείρηση.

Βασικός λόγος Νο 1

Ασφάλεια website

Οι περισσότερες σύγχρονες ιστοσελίδες βασίζονται σε CMS ανοιχτού κώδικα όπως το WordPress ή το Drupal. Με όλα τα πλεονεκτήματα του CMS ανοιχτού κώδικα, υπάρχει και ένα μειονέκτημα.

Το WordPress για παράδειγμα, όπως και άλλα συστήματα, ενημερώνονται συνεχώς και νέες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας κυκλοφορούν σε εβδομαδιαία βάση. Οι χάκερ προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα κενά σημεία σε ένα παλαιότερης έκδοσης λογισμικό.

87%
των ιστοσελίδων έχουν υψηλούς ή μεσαίους κινδύνους για την ασφάλεια στο διαδίκτυο
3%
των επιθέσεων στοχεύουν σε μικρές επιχειρήσεις
68%
των ιστότοπων δεν διαθέτει σχέδιο αποκατάστασης

Με μια επαγγελματική υπηρεσία συντήρησης ιστοσελίδας, το site σας θα διατηρείται πάντα ενημερωμένο και ασφαλές. Αυτό σας βοηθά να εστιάσετε στην επιχείρησή σας και να μην ανησυχείτε μήπως το site σας διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Χωρίς την κατάλληλη ρύθμιση ασφαλείας και συντήρηση της ιστοσελίδας σας, κινδυνεύετε να παραβιαστείτε ή να "σπάσουν" το site σας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πρόσθετα έξοδα ή ζημιές.

Βασικός λόγος Νο 2

Ενημερώσεις λογισμικού

Σκεφτείτε το site σας, σαν ένα smartphone ή έναν φορητό υπολογιστή, το οποίο τρέχει ένα λογισμικό για να διαχειρίζεται το περιεχομένου του site σας. Και όπως κάθε λογισμικό, έτσι και το λογισμικό ενός site, λαμβάνει πάντα ενημερώσεις για να παρέχει ασφάλεια, σταθερότητα και νέες δυνατότητες.

Επομένως, το λογισμικό του site σας πρέπει να ενημερώνεται σε τακτική βάση, όπως συμβαίνει στα smartphone, στους φορητούς υπολογιστές, ακόμη και στα αυτοκίνητα. Κάτι που αυξάνει τη σημασία της συντήρησης της ιστοσελίδας.

Γρήγορα στατιστικά:

27,2%
των ιστοσελίδων έχει ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση του WordPress
73,2%
των ιστοσελίδων εκτελούν απαρχαιωμένο και ευάλωτο λογισμικό
50.000+
πρόσθετων εργαλείων, είναι διαθέσιμα στον κατάλογο WordPress
Ενημερώνοντας το λογισμικό σε τακτική βάση, το site σας θα είναι πάντα ενημερωμένο και θα μειώνεται ο κίνδυνος παραβίασης. Ωστόσο, η εκτέλεση των ενημερώσεων σε ένα site που δεν έχει δημιουργηθεί σωστά μπορεί να οδηγήσει σε έναν κατεστραμμένο site. Επομένως, πριν από τις ενημερώσεις, πρέπει για την ασφάλεια σας, να έχει γίνει ένα backup των δεδομένων σας.

Βασικός λόγος Νο 3

Προγραμματισμένα αντιγράφα ασφαλείας (backups)

Κάθε site είναι σαν ένας ζωντανός οργανισμός, αλλάζει πάντα και ενημερώνεται συνεχώς. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις που απαιτείται πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας. Είτε χρειάζεται για σκοπούς αποκατάστασης ιστοσελίδων είτε για σκοπούς ανάπτυξης.

Γρήγορα στατιστικά:

68%
των ιστότοπων δεν έχει πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων
Αύξηση κατά 400%
στην απώλεια δεδομένων ιστοσελίδων από το 2012
140.000
σκληροί δίσκοι αποτυγχάνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε εβδομάδα

Μια τυπική λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, σας παρέχει μια βάση δεδομένων και ένα αρχείο αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στον ίδιο server που το site σας. Αυτή η λύση, κρύβει κινδύνους, καθώς αν παραβιαστεί ο server σας, οι ανεπιθύμητοι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα δεδομένα του site σας.

Για την αποφυγή αυτού του κινδύνου, προσφέρουμε προγραμματισμένα αντίγραφα ασφαλείας εκτός τοποθεσίας, τα οποία θα αποθηκευτούν σε ένα ασφαλές και βελτιστοποιημένο κέντρο δεδομένων, για γρήγορη και εύκολη αποκατάσταση του website.

Βασικός λόγος Νο 4

Βελτιώσεις ταχύτητας του Site

Στους χρήστες και στις μηχανές αναζήτησης όπως η Google αρέσει η γρήγορη φόρτωση σελίδων. Καθώς είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία αναφοράς για μια επιτυχημένη εμπειρία χρήστη.

Με την ενημέρωση της ιστοσελίδας και τη φόρτωση νέων στοιχείων, οι σελίδες τείνουν να γίνονται πιο αργές, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλότερες βαθμολογίες και σε λιγότερους πελάτες.

Γρήγορα στατιστικά:

53%
των επισκεπτών εγκαταλείπει ένα site, εάν φορτώνει πιο αργά από 3 δευτερόλεπτα.
77%
των ιστοσελίδων χρειάζονται περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα για να φορτωθεί στο κινητό
1 δευτερόλεπτο
καθυστέρησης μειώνει τη μετατροπή έως και 20%

Με ένα επαγγελματικό σχέδιο συντήρησης ιστοσελίδων, μπορείτε να παρακολουθείται και να λαμβάνεται μέριμνα για την ταχύτητα της σελίδας σας. Έτσι αποκτάτε ένα site, γρήγορης φόρτωσης που θα λατρέψουν οι πελάτες σας και η Google, αποτέλεσμα που μετατρέπεται σε περισσότερες πωλήσεις και υψηλότερες βαθμολογίες.

Βασικός λόγος Νο 5

Παρακολούθηση και βελτίωση SEO

Γνωρίζετε την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στο Google, για τις κύριες λέξεις-κλειδιά που αφορούν την επιχείρηση σας; Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες website δεν το κάνουν.

Είναι πολύ σημαντικό, να είστε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό σας και να γνωρίζετε την κατάταξή σας ώστε να λάβετε τα απαραίτητα βήματα για να βελτιώσετε το SEO σας.

Γρήγορα στατιστικά:

93%
του χρόνου - Η πρώτη διαδικτυακή εμπειρία ξεκινά με την αναζήτηση
58%
των αναζητήσεων είναι από κινητές συσκευές
46%
των αποτελεσμάτων είναι ιστοσελίδες τοπικών επιχειρήσεων

Με οποιοδήποτε σχέδιο συντήρησης ιστοσελίδων, προσφέρουμε έλεγχο κατάταξης SEO, ώστε να μπορείτε να είστε μπροστά από τον ανταγωνισμό σας και να γνωρίζετε την ακριβή θέση του site σας για κάθε λέξη-κλειδί.

Μην είστε στο σκοτάδι, ξεκινήστε να παρακολουθείτε την κατάταξη της ιστοσελίδας σας σήμερα!

Βασικός λόγος Νο 6

Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων μακροπρόθεσμα

Η ιδιοκτησία ενός site είναι σαν ένας μαραθώνιος, πρέπει να υπολογίσετε και να προγραμματίσετε τις δαπάνες, τα έξοδα και τους πόρους.

Εάν στέλνετε email στον προγραμματιστή ή την εταιρεία σας δύο φορές την εβδομάδα, το πιθανότερο είναι ότι οι χρεώσεις σας θα προστίθενται αρκετά γρήγορα. Ωστόσο, με ένα πρόγραμμα συντήρησης site, θα έχετε μειωμένες τιμές και αποτελέσματα με ελεγχόμενα και προβλέψιμα έξοδα.

Γρήγορα στατιστικά:

Κατά μέσο όρο, 133.000$ (στις ΗΠΑ) είναι ένα κόστος για την ανάκτηση της επιχείρησης μετά από επίθεση
5 λεπτά για να ανακάμψετε εάν έχετε πλάνο αποκατάστασης

Βασικός λόγος Νο 7

Προστατέψτε το Βrand σας

Φανταστείτε ότι το site σας γίνεται πολύ αργό, σπασμένο ή ακόμα και χακαρισμένο... Πώς θα έβλεπε ο πελάτης σας την επωνυμία σας ή το brand το οποίο αντιπροσωπεύετε;; Πιθανότατα να σας χαρακτήριζε ως αδύναμο, ασταθές και αναξιόπιστο brand.

Αποτέλεσμα αυτού του σεναρίου είναι η απώλεια πελατών, τζίρου και φήμης...

Γρήγορα στατιστικά:

93%
των ανθρώπων λέει ότι οι διαδικτυακές κριτικές επηρεάζουν την απόφαση
70%
των ανθρώπων λένε ότι δεν θα αγοράσουν εάν δεν τους αρέσει η μάρκα
87%
των ανθρώπων κάνει σύγκριση για κάθε αγορά

Εάν ενδιαφέρεστε για την επωνυμία σας και το Brand σας, θα πρέπει να εξετάσετε τις υπηρεσίες συντήρησης ιστοσελίδων.

Με τα προγράμματα συντήρησης ιστοσελίδων προσφέρουμε 24/7 χρόνο λειτουργίας ιστοσελίδων, παρακολούθηση ασφάλειας και απόδοσης για την αποφυγή αυτών των ζητημάτων.

Καθώς τώρα γνωρίζετε τους βασικούς λόγους που καθιστούν σημαντική τη συντήρηση της ιστοσελίδας σας, επιλέξτε το σωστό σχέδιο και ας ξεκινήσουμε μαζί!