Προώθηση Ιστοσελίδων - SEO

SEO – Search Engine Optimization

Μπορείτε να πάρετε ένα προβάδισμα στον ανταγωνισμό με μια ισχυρή, ολοκληρωμένη στρατηγική που συνδυάζει το μάρκετινγκ, την έρευνα, την τεχνική SEO, τα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και άλλα στοιχεία του online marketing.

Όταν όλα τα παραπάνω συναντώνται σε μια ενιαία, ενοποιημένη στρατηγική, μπορείτε να περιμένετε:

Περισσότερη επισκεψιμότητα
Καθώς αποκτάτε μεγαλύτερη προβολή, θα αρχίσετε να βλέπετε αύξηση στον αριθμό των επισκεπτών της ιστοσελίδας.

Περισσότερες νέες επαφές
Μπορούμε να στοχεύσουμε το κοινό που είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρεται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Περισσότερα έσοδα
Η αύξηση των στοχοποιημένων επισκεπτών οδηγεί στην ευκολότερη μετατροπή αυτών των επισκεπτών σε πελάτες που πληρώνουν.

Περισσότερη επίγνωση της επωνυμίας
Η επωνυμία σας μπορεί να γίνει αυτή που σκέφτονται οι πελάτες από τους υπόλοιπους στον ανταγωνιστικό κλάδο.

Περισσότερη επιχειρηματική ανάπτυξη
Η αυξημένη επισκεψιμότητα, στοχευμένες επαφές και η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, όλα αυτά μαζί συμβάλλουν σε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Περισσότερη εμπιστοσύνη και αρχή
Όταν φτάσετε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης, οι πελάτες σας θα σας δουν ως την αρχή του κλάδου.

"Μετά την ανασκόπηση της ιστοσελίδας μας και την εδραίωση του στόχου μας, η xWeb.gr χρησιμοποίησε τις πιο αποτελεσματικές «βέλτιστες τεχνικές» στον προγραμματισμό, το σχεδιασμό και την υλοποίηση του SEO. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Η xWeb.gr έχει καταστεί στρατηγικός συνεργάτης όχι μόνο όσον αφορά το μάρκετινγκ μέσω διαδικτύου, αλλά και ως συνεισφέρων στο συνολικό πρόγραμμα μάρκετινγκ μας. "

Πώς λειτουργεί το SEO;

Το SEO δεν είναι προσπάθεια μιας ώρας. Ούτε είναι κάτι που μπορείτε να ρυθμίσετε σε αυτόματο πιλότο και να περιμένετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Περιλαμβάνει μια σειρά σημαντικών, συνεχιζόμενων τακτικών και στρατηγικών, όπως:

Έρευνα λέξεων-κλειδιών
Αποτελεσματικές λέξεις-κλειδιά είναι το θεμέλιο για μια μεγάλη εκστρατεία SEO επειδή μας δίνουν μια εικόνα των ερωτήσεων και των ανησυχιών των καταναλωτών σας.

Ανάλυση Κλάδου
Υπάρχουν πολλές εταιρείες που προσπαθούν να ταξινομήσουν τις λέξεις-κλειδιά σας. Θα αναλύσουμε τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία σας για να βρούμε νέες ευκαιρίες για εσάς.

Τεχνική Βελτιστοποίηση
Η εμπειρία χρήστη καθορίζει τη βελτιστοποίηση στις σελίδες, γι 'αυτό συνδυάζουμε το SEO με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων. Τα πάντα, από το περιεχόμενο της ιστοσελίδας στην πλοήγηση, συμβάλλουν στον τελικό μας στόχο.

Βελτιστοποίηση Off-page
Η αξία της οικοδόμηση των συνδέσεων από τα εγκατεστημένα sites παραμένει από τα πιο ισχυρά σήματα για τη Google στο καλό SEO. Οι πιο αποτελεσματικοί σύνδεσμοι θα συμβάλλουν στην κατάταξη σας και θα φέρουν στοχευμένο κοινό στην ιστοσελίδα σας.

Παρακολούθηση και εξέλιξη
Εξετάζουμε όλες τις σχετικές μετρήσεις και δεδομένα για να βελτιώσουμε συνεχώς την προσέγγισή μας και να διασφαλίσουμε ότι στοχεύουμε στο σωστό κοινό την κατάλληλη στιγμή. Στη συνέχεια, μπορούμε να προσαρμόσουμε τη στρατηγική μας ανάλογα με τις ανάγκες.

Ανακαλύψτε μια Ολιστική Προσέγγιση στο SEO

  • Πώς συνεργάζονται το SEO και τα Social Media;
  • Μπορείτε να κάνετε τα AdWords να λειτουργήσουν για την επιχείρησή σας;
  • Το περιεχόμενο σας προσεγγίζει το σωστό κοινό;

Τι περιλαμβάνεται στα προσαρμοσμένα πακέτα SEO;

Υγεία της ιστοσελίδας
Πολλές μεταβλητές μπορούν να επηρεάσουν τη γενική υγεία της ιστοσελίδας σας. Βεβαιωθείτε ότι οι αλλαγές του αλγορίθμου, τα σφάλματα ευρετηρίου ή οι μη αυτόματες ενέργειες δεν προκαλούν προβλήματα.

Ανάλυση του ανταγωνισμού
Πολλές εταιρείες ανταγωνίζονται για τις λέξεις-κλειδιά σας. Θα αναλύσουμε τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία σας για να βρούμε νέες ευκαιρίες για την επιτυχία σας.

Βελτιστοποίηση σελίδας
Βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα σας μετατρέπει τους επισκέπτες σε πελάτες που πληρώνουν και ότι έχει βελτιστοποιηθεί πλήρως για να επιτύχει τις καλύτερες βαθμολογίες στο Google Page Insights.

Ανάπτυξη Backlink
Οι σύνδεσμοι προς την ιστοσελίδας σας από πηγές υψηλής ποιότητας οδηγούν σε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και βοηθούν στην οικοδόμηση εξουσίας στο Google.

Μηνιαία αναφορά
Μείνετε πλήρως ενημερωμένοι με ένα μηνιαίο πρόγραμμα αναφοράς που δείχνει όλα όσα έχουμε κάνει και πώς επηρέασε την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Marketing περιεχομένου
Το περιεχόμενο εξακολουθεί να είναι ο βασιλιάς στον online κόσμο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει νέα σελίδα με περιεχόμενο, συνηθισμένα ιστολόγια, ενημερωτικά δελτία τύπου ή ακόμα και ηλεκτρονικά βιβλία.