Αρθρογραφία για Ιστοσελίδες

Υπηρεσίες Συγγραφής Κειμένων Ιστοσελίδων

Υπηρεσίες συγγραφής κειμένων ιστοσελίδων που αναπτύσσουν επιχειρήσεις. Το κείμενο είναι ένα από τα πιο κρίσιμα στοιχεία της ιστοσελίδας σας.

Συνδέει την επιχείρησή σας με το στοχευμένο κοινό σας και τους πείθει να αγοράσουν το προϊόν σας, να επικοινωνήσουν με την εταιρεία σας ή ακόμα και να επισκεφθούν το κατάστημά σας. Για ένα συναρπαστικό κείμενο που αντηχεί με τους αναγνώστες - και κατατάσσεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης - επενδύστε σε επαγγελματικές υπηρεσίες συγγραφής κειμένων ιστοσελίδων.

Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας, η xWeb.gr είναι μια αξιόπιστη επιλογή για εταιρείες στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα. Η ομάδα συγγραφής κειμένων μας διαθέτει επαγγελματίες από διάφορα υπόβαθρα, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών και μη τεχνικών, για την παροχή ακριβούς κειμένου.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις κορυφαίες υπηρεσίες συγγραφής κειμένων, ακολουθώντας τα παρακάτω προγράμματα υπηρεσιών και τιμολόγησης.

Θέλετε να μιλήσετε για τις υπηρεσίες συγγραφής κειμένων για ιστοσελίδες; Μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε.
 

Αναλυτικές υπηρεσίες κειμενογράφου

1. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ SEO

Περισσότερο από το 70% των επιχειρήσεων και το 80% των καταναλωτών στρέφονται προς στην αναζήτηση για την έρευνα μιας επερχόμενης αγοράς προϊόντος. Με τις υπηρεσίες συγγραφής κειμένων SEO, οι οποίες επικεντρώνονται στην παραγωγή ιστολογίων και άρθρων για την ιστοσελίδα σας, μπορείτε να συλλάβετε τους χρήστες στα πρώτα στάδια της διοχέτευσης των αγορών τους - και στη συνέχεια να τους καθοδηγήσετε.

Μεγιστοποιούμε τον αντίκτυπο των πρωτότυπων άρθρων και των αναρτήσεων ιστολογίου με την έρευνα του κοινού που στοχεύετε. Η ομάδα μας μαθαίνει τα προβληµατικά σημεία και τις επιθυμίες, τα οποία μας επιτρέπουν να αναπτύξουμε περιεχόμενο που τους απευθύνεται, καθώς και τους στόχους ψηφιακού μάρκετινγκ.

Η ομάδα copywriting βοηθά επίσης το κείμενο σας να εμφανίζεται σε σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης συμπεριλαμβάνοντας λέξεις-κλειδιά που συντονίζονται με το θέμα του περιεχομένου σας. Για παράδειγμα, ένα άρθρο που συζητά για το πώς να διακοσμήσετε μια μπροστινή αυλή μπορεί να χαρακτηρίζεται από τη λέξη-κλειδί, "ιδέες διακόσμησης μπροστινής αυλής", σε μερικές παραγράφους.

Η ενσωμάτωση σχετικών λέξεων-κλειδιών στο περιεχόμενό βοηθά τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται σε αναζητήσεις υψηλής αξίας που σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Αν είστε κηπουρός, για παράδειγμα, μια ανάρτηση blog σχετικά με το γκαζόν του κήπου σας, σας επιτρέπει να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας.
 

2. ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Είτε θέλετε να προσθέσετε περιεχόμενο σε μια νέα σελίδα υπηρεσιών είτε να ενημερώσετε τις υπάρχουσες σελίδες, οι υπηρεσίες συγγραφής κειμένων για πωλήσεις και συγγραφής κειμένων τεχνικού περιεχομένου μπορούν να ταιριάξουν με τις ανάγκες σας. Όταν επιλέγετε αυτήν την υπηρεσία, οι βραβευμένοι digital marketers αναπτύσσουν στρατηγική για το περιεχόμενο και λέξεις-κλειδια για τις σελίδες υπηρεσιών σας.

Οι συγγραφείς μας γράφουν στη συνέχεια το φιλικό προς τον αναγνώστη και το φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης κείμενο. Αυτό το στοχευμένο κείμενο συμβάλλει στην ενίσχυση της κατάταξης του ιστότοπού σας στα αποτελέσματα αναζήτησης, γεγονός που οδηγεί σε περισσότερη επισκεψιμότητα υψηλής στην ιστοσελίδα σας. Για τους χρήστες, αυτό το κείμενο είναι πειστικό.

Όπως και στις υπηρεσίες συγγραφής κειμένων SEO, επενδύουμε το χρόνο μας για να μάθουμε την επιχείρησή σας, τη βιομηχανία και την αγορά που στοχεύετε. Είναι όλα μέρος της δέσμευσής μας για να αναπτύξουμε μια εξατομικευμένη στρατηγική, καθώς επίσης να δουλέψουμε ως επέκταση της εσωτερικής σας ομάδας.

Ανεξάρτητα από τη βιομηχανία, την αγορά που στοχεύετε και το προϊόν σας, αυτή η υπηρεσία είναι μια εξαιρετική επιλογή.
 

3. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ECOMMERCE

Γνωρίζουμε ότι διαφορετικές επιχειρήσεις σε διαφορετικές βιομηχανίες έχουν διαφορετικές ανάγκες. Για αυτό και προσφέρουμε υπηρεσίες συγγραφής κειμένων για τις περιγραφές των προϊόντων. Εάν είστε κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, αυτή η υπηρεσία είναι μια τεράστια βοήθεια στην ομάδα σας, καθώς διασφαλίζει ότι όλα τα προϊόντα σας έχουν συναρπαστικές, ενημερωτικές και φιλικές προς την αναζήτηση περιγραφές.

Μια δήλωση σχετικά με την αξία των υπηρεσιών συγγραφής κειμένου ηλεκτρονικού εμπορίου στις επιχειρήσεις

Χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες συγγραφής κειμένου μας όχι μόνο για να δημιουργήσετε περιγραφές των προϊόντων σας, αλλά και να τους βοηθήσετε να ταξινομηθούν σε λέξεις-κλειδιά υψηλής επισκεψιμότητας που μπορούν να φέρουν περισσότερους αγοραστές στον ηλεκτρονικό κατάστημα. Για μέγιστο αντίκτυπο, οι συγγραφείς μας επενδύουν το χρόνο τους για να διερευνήσουν τις χρήσεις, τις δυνατότητες και την αγορά του προϊόντος σας. Αυτή η επένδυση δημιουργεί ένα κείμενο που έχει αντίκτυπο.
 

4. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΚΡΑΣ ΜΟΡΦΗΣ - ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗΣ

Οι αγοραστές, καθώς και οι μηχανές αναζήτησης, αγαπούν το περιεχόμενο σε μεγάλη μορφή - επίσης γνωστό ως περιεχόμενο ουρανοξύστης. Αυτό το περιεχόμενο προσελκύει τους αναγνώστες στην ιστοσελίδα σας και τους κρατά εκεί περισσότερο χρόνο. Μπορεί επίσης να τις κατευθύνει σε χρήσιμο, σχετικό περιεχόμενο, όπως μια ανάρτηση στο blog, ένα άρθρο ή ακόμα και μια σελίδα προϊόντος.

Τι είναι το περιεχόμενο με μακρά μορφή;

Είναι μια εξειδικευμένη μορφή διαδικτυακής συγγραφής κειμένων που απαντά σε μια ερώτηση ή παρέχει λύσεις σε ένα πρόβλημα. Ένα κομμάτι περιεχομένου του ουρανοξύστη συχνά περιλαμβάνει λεπτομέρειες, οι οποίες κρατούν τους χρήστες αγκιστρωμένους στην ιστοσελίδα. Το καλύτερο μέρος είναι ότι το περιεχόμενο μακράς μορφής έρχεται με τις καλύτερες πιθανότητες να διατηρηθεί σε μια υψηλή κατάταξη με την πάροδο του χρόνου.

Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστούμε τις υπηρεσίες μας για το περιεχόμενο μεγάλης διάρκειας. Παρόλο που μπορεί να κοστίσει διπλά και τριπλά σε σχέση με απλό κείμενο ανά στοιχείο, βοηθά το περιεχόμενό σας να φτάσει στο κοινό που στοχεύετε - μπορεί ακόμη και να οδηγήσει την ανάρτηση σας να γίνει viral.
 

5. ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ONLINE ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Οι υπηρεσίες συγγραφής κειμένων στις ιστοσελίδας μας περιλαμβάνουν επίσης αναλυτικούς online οδηγούς.

Σε σύγκριση με το περιεχόμενο μακράς μορφής, οι οδηγοί είναι ακόμα πιο εκτεταμένοι. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να πληρώσουν μερικά σοβαρά μερίσματα, καθώς η επιχείρησή σας μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για την αποκόμιση πρόσθετων εσόδων, την απόκτηση συνδρομητών email και πολλά άλλα. Για παράδειγμα, οι εταιρείες συχνά προσφέρουν δωρεάν οδηγούς, με αντάλλαγμα τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός χρήστη.

Με αυτή την υπηρεσία συγγραφής κειμένων, μπορείτε να απευθυνθείτε σε πιθανούς πελάτες και να τους προσφέρετε κάτι που αξίζει - ένας οδηγός που απαντά στις ερωτήσεις τους, επιλύει τα προβλήματά τους και τα συνδέει με το προϊόν ή την υπηρεσία που χρειάζονται.
 

Υπάρχουν υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ από το xWeb.gr που να περιλαμβάνουν επαγγελματική συγγραφή κειμένων;

Με τη βιομηχανία του ψηφιακού μάρκετινγκ να έχει φθάσει σχεδόν 120 δισεκατομμύρια δολάρια, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι εταιρείες υιοθετούν πολλές στρατηγικές μάρκετινγκ διαδικτύου. Πολλές επιχειρήσεις επενδύουν όχι μόνο στην ιστοσελίδα τους αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε διαδικτυακές διαφημιστικές εκστρατείες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συμπεριλαμβάνουμε τις υπηρεσίες γραφής SEO - χωρίς πρόσθετη αμοιβή - με πολλές από τις ψηφιακές υπηρεσίες μάρκετινγκ. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνεργαστείτε με την βραβευμένη ομάδα μας για την παραγωγή περιεχομένου για τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων σας, τις διαφημιστικές καμπάνιες pay-per-click (PPC) και πολλά άλλα.

 

Μάθετε περισσότερα για τις τέσσερις υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ που περιλαμβάνουν συγγραφή κειμένων SEO:

1. ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Με τη φωνητική αναζήτηση να αποτελεί σχεδόν το μισό όλων των αναζητήσεων, γίνεται όλο και πιο σημαντικό για τις εταιρείες να δημιουργούν και να βελτιστοποιούν το περιεχόμενο της φωνητικής αναζήτησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι φωνητικές υπηρεσίες SEO παρέχουν στην επιχείρησή σας περιεχόμενο ειδικά για φωνητική αναζήτηση.
 

Γιατί χρειάζεστε ξεχωριστό περιεχόμενο για φωνητική αναζήτηση;

Ο τρόπος που κάνουν μια αναζήτηση οι άνθρωποι όταν απευθύνονται στον φωνητικό βοηθό τους, όπως ο Βοηθός Google, το Siri ή η Cortana, είναι διαφορετικός. Αντί να δακτυλογραφήσουν, "ιδέες διακόσμησης της αυλής", ρωτούν, "Πώς μπορώ να διακοσμήσω μια μπροστινή αυλή;" Οι φωνητικές αναζητήσεις δημιουργούν επίσης ένα μόνο αποτέλεσμα αναζήτησης - ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Αυτό σημαίνει ότι μόνο μία ιστοσελίδα κερδίζει έκθεση, γι 'αυτό είναι μεγάλης σημασίας να παράγει περιεχόμενο βελτιστοποιημένο για φωνητική αναζήτηση. Με αυτό το είδος κειμένου, η εταιρεία σας μπορεί να αποκτήσει το χαρακτηριστικό απόσπασμα και να πάρει πολύτιμη επισκεψιμότητα από τον ανταγωνιστή σας - και η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε.
 

Πώς το κάνουμε;

Ως μοναδικό κομμάτι της στρατηγικής μας είναι γράφουμε κάθε λέξη έχοντας στο μυαλό το κοινό που στοχεύετε. Καταλαβαίνουμε ποιοι είναι, τι τους αρέσει και τι θέλουν. Στη συνέχεια, αναπτύσσουμε κείμενα που μιλούν άμεσα στο κοινό-στόχο σας. Η ομάδα μας αντιλαμβάνεται, ωστόσο, ότι για να φτάσετε στο κοινό σας, είναι σημαντικό να συμπεριλάβετε τις σωστές λέξεις-κλειδιά.

Γι 'αυτό δημιουργούμε περιεχόμενο φιλικό προς τον αναγνώστη και SEO.

Η δημιουργία αυτού του είδους περιεχόμενου βοηθά τον ιστότοπό σας να φέρνει πελάτες, να αυξάνει τις τηλεφωνικές κλήσεις, να υποβάλλει αιτήσεις για προσφορές και να πείθει τους πελάτες σας να πραγματοποιήσουν μια αγορά. Το καλύτερο μέρος είναι ότι, ενώ δουλεύουμε με μηχανές αναζήτησης, δεν θυσιάζουμε την ποιότητα του κειμένου της ιστοσελίδας σας στην Google, το Yahoo !, ή το Bing.

Οι μηχανές αναζήτησης προτιμούν όταν τα κείμενα της ιστοσελίδας απευθύνονται στους αναγνώστες, σε αντίθεση με τους προγραμματισμένους αλγορίθμους. Έτσι, όταν λέμε ότι θα βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να γίνει πιο ορατή στις μηχανές αναζήτησης, καθώς και πιο ελκυστική για το κοινό σας, το εννοούμε - και δεν θα μειώσουμε την ποιότητα ενώ το κάνουμε.
 

2. PPC ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν επενδύσετε στις υπηρεσίες μας για PPC, περιλαμβάνει συγγραφή κειμένων για τη διαφημιστική καμπάνια σας. Όσον αφορά τις υπηρεσίες συγγραφής κειμένων στο διαδίκτυο, είναι το άλφα και το ωμέγα του μάρκετινγκ.
 

Γιατί;
 

Λοιπόν, όταν ερευνάτε το PPC , είστε μάλλον σε νοοτροπία "αριθμών". Ο PPC είναι μια υπηρεσία που εστιάζει στον προϋπολογισμό:

  • πληρώνετε,

  • λαμβάνετε επισκέψεις,

  • μετατρέπετε τους επισκέπτες σε πελάτες,

  • και παίρνετε πίσω την επένδυση.

Ο καλύτερος τρόπος για να συζητήσετε όλα αυτά είναι με την απλή επιχειρηματική γλώσσα.

Η ικανότητά μας να παράγουμε κείμενα για PPC αποδεικνύει επίσης πως οι υπηρεσίες συγγραφείς κειμένων SEO που μπορούν να προσαρμοστούν στην φωνή και τον τόνο που προτιμάτε.

Αν είστε σε αναζήτηση για μοναδικά κείμενα η ομάδα μας μπορεί να κάνει την έρευνα και την παραγωγή κειμένων να πετύχει.

Θέλουμε να επηρεάσουμε τον τελικό στόχο - είναι το πώς μετράμε την επιτυχία μας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ευέλικτη ομάδα συγγραφέων μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στον προτιμώμενο τόνο με ευκολία. Είτε ψάχνετε για ένα χαλαρό ύφος για για την ιστοσελίδα είτε για ένα κάποιο άλλο ύφος για τις σελίδες υπηρεσιών σας, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.
 

3. ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Οι υπηρεσίες διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης περιλαμβάνουν επίσης συγγραφή κειμένων.

Σε σύγκριση με την ιστοσελίδα σας και τη διαφήμισής σας, τα προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ενδέχεται να έχουν λιγότερο τυπικό ύφος. Ρίξτε μια ματιά στις σελίδες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Είναι πιο περιστασιακοί και χαλαροί, επειδή συντονίζονται με τη νοοτροπία του Facebook, Twitter και Instagram - περιστασιακό, κοινωνικό περιεχόμενο.

Μια δήλωση σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικοποίησης .

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφορούν περισσότερο τις έννοιες από τους αριθμούς και στοχεύουν στην δημιουργία ενός κοινού και όχι τη δημιουργία μιας πώλησης, επομένως έχει μικρότερη έμφαση στη μεγιστοποίηση και την απόδοση.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι συγγραφή κειμένων για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επικεντρώνεται περισσότερο σε σύντομες και δημιουργικές αναρτήσεις που θα εξακολουθούν τραβούν την προσοχή των χρηστών.

Με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να περιμένετε ένα διασκεδαστικό, ελαφρύ, και περιστασιακό τόνο - στις περισσότερες περιπτώσεις. Δημιουργούμε αναρτήσεις που έχουν το μεγαλύτερο αντίκτυπο στο κοινό σας διεξάγοντας έρευνα σχετικά τις προτιμήσεις των μέσων κοινωνικών δικτύωσης τους.
 

4. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Στην xWeb.gr προσφέρουμε υπηρεσίες για καμπάνια μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με την ταλαντούχα ομάδα συγγραφέων, μπορούμε να κάνουμε απλή την ανάπτυξη, τη σύνταξη και την αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όχι μόνο διαθέτει τεράστια απόδοση επένδυσης (ROI), αλλά βοηθά επίσης την επιχείρησή σας να παράγει και να προάγει τους πελάτες.

Για το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ομάδα μας συνεχίζει να γράφει κείμενα προσαρμοσμένα στην αγορά που στοχεύετε. Εστιάζουμε επίσης στην ανάπτυξη περιεχομένου που απευθύνεται στους συνδρομητές σας, καθώς και στην διοχέτευση αγοράς. Αυτή η προσέγγιση μας βοηθά να καλλιεργούμε και να μετατρέπουμε οδηγούς υψηλής αξίας για την επιχείρησή σας, γεγονός που σας δημιουργεί πρόσθετα έσοδα.
 

Γιατί είναι τόσο σημαντική η συγγραφή κειμένων της ιστοσελίδας;
 

Για ποιο λόγο η εταιρεία σας θα πρέπει να επενδύσει στην συγγραφή κειμένων ιστοσελίδας; Εξετάστε αυτά τα πέντε οφέλη:
 

Οι χρήστες βασίζονται στην αναζήτηση για να πραγματοποιήσουν μια αγορά

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας κατά πάσα πιθανότητα προέρχονται από την αναζήτηση - ή από μια ιστοσελίδα που συνδέεται με τη δική σας. Περίπου το 80% των χρηστών παραδέχονται ότι ξεκινούν την αναζήτησή τους για ένα νέο προϊόν σε μια μηχανή αναζήτησης, όπως η Google. Αν η ιστοσελίδα σας θέλει να εμφανιστεί σε αυτές τις σχετικές αναζητήσεις, χρειάζεστε περιεχόμενο βελτιστοποιημένο όχι μόνο για την αναζήτηση αλλά και για την ανάγνωση - και για αυτό χρειάζεστε κορυφαίες υπηρεσίες συγγραφής κειμένων SEO.

Οι μηχανές αναζήτησης αγαπούν το περιεχόμενο

Ενώ η εταιρεία σας μπορεί να βελτιστοποιήσει το υπάρχον περιεχόμενο για αναζήτηση, αυτό δεν αρκεί για την Google, το Bing και άλλες μηχανές αναζήτησης. Σήμερα, οι μηχανές αναζήτησης θέλουν να παρέχουν στους χρήστες το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο, πράγμα που σημαίνει ότι η ιστοσελίδα σας θα αποτύχει να καταταχθεί στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης, αν δεν παρέχει στους χρήστες χρήσιμο, ενημερωτικό περιεχόμενο. Εκεί η ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει.

Οι χρήστες εξαρτώνται από το περιεχόμενο

Για τους καταναλωτές, το online περιεχόμενο είναι το παν. Παρέχει απαντήσεις στα ερωτήματά τους, τις συστάσεις για την επόμενη αγορά τους και λεπτομέρειες για το προϊόν ή την υπηρεσία που επιλέγουν. Χωρίς ανταγωνιστικό και ενημερωτικό περιεχόμενο, είναι δύσκολο να πείσετε τους αγοραστές ότι η επιχείρησή σας είναι η καλύτερη επιλογή τους - οι έμπειροι συγγραφής μας μπορούν να αλλάξουν αυτό.

Το περιεχόμενο της κατηγορίας Google

Ενώ η Google βασίζεται σε προγράμματα ανίχνευσης για την ανεύρεση και την ευρετηρίαση ιστοσελίδων από ολόκληρο το Διαδίκτυο, διαθέτει επίσης αξιολογητές της ποιότητας αναζήτησης. Επισκέπτονται και βαθμολογούν ιστοσελίδες, συχνά αξιολογώντας το περιεχόμενό τους. Ένας χαμηλός βαθμός μπορεί να βλάψει την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα αναζήτησης, γι 'αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να δημιουργήσετε κείμενο υψηλής ποιότητας για τον ιστότοπό σας.

Το περιεχόμενο προσφέρει αποτελέσματα

Σε σύγκριση με το παραδοσιακό μάρκετινγκ, το μάρκετινγκ περιεχομένου παράγει τρεις φορές περισσότερα . Αυτή είναι μια τεράστια διαφορά, αλλά απευθύνεται στο 70% των καταναλωτών που προτιμούν να μαθαίνουν για τις επιχειρήσεις μέσω άρθρων και όχι διαφημίσεων. Για εταιρείες με περιορισμένο χρόνο, οι υπηρεσίες μάρκετινγκ περιεχομένου και υπηρεσίες συγγραφής κειμένου του ιστότοπου βοηθούν την επιχείρηση σας να ξεκινήσει και να διατηρήσει τη στρατηγική του περιεχομένου της.
 

Θέλετε τις καλύτερες υπηρεσίες συγγραφής κειμένων για την επιχείρησή σας;

Στη σημερινή ανταγωνιστική ηλεκτρονική αγορά, η επιχείρησή σας απαιτεί έναν ιστότοπο με κείμενο A +. Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας, καθώς και μια αφοσιωμένη ομάδα συγγραφέων, η xWeb.gr είναι η αξιόπιστη επιλογή για επαγγελματικές υπηρεσίες συγγραφής κειμένων. Συνεργαστείτε με την ομάδα μας για να βελτιώσετε όχι μόνο τον ιστότοπό σας αλλά και την κατάταξη.
 

Αποκτήστε δωρεάν προσφορά για τις υπηρεσίες συγγραφής κειμένων σήμερα.