Λόγω μεγάλου ανταγωνισμού, οι αυξανόμενες προσδοκίες των χρηστών οδηγούν σε συνεχείς αλλαγές στην τεχνολογία. Κατασκευή πλήρως εξοπλισμένης ιστοσελίδας αποτελεί πρωταρχική ανάγκη για την προώθηση των online επιχειρήσεων. Ανάπτυξη σύγχρονης ιστοσελίδας βοηθάει τις εταιρείες στην επίτευξη ψηφιακών εμπειριών, οι οποίες δεν θα είναι απλές και τυχαίες, αλλά μαγευτικές.

Η xWeb, μια κορυφαία Εταιρεία Ανάπτυξης Ιστοσελίδων στην Ελλάδα, διαθέτει μεγάλη πηγή πόρων για την ανάπτυξη πολυλειτουργικών ιστοσελίδων, καθιστώντας τα πιο σημαντικά από ποτέ, ώστε οι εταιρείες να είναι προσβάσιμες σε πραγματικό χρόνο από οπουδήποτε σε όλες τις συσκευές, όπως:

 • check_circle Σταθεροί υπολογιστές (Desktop)
 • check_circle Φορητοί υπολογιστές (Laptop)
 • check_circle Tablet
 • check_circle Κινητά τηλέφωνα (Smartphone)

Στην xWeb, διασφαλίζουμε ότι κάθε ιστοσελίδα που αναπτύσσουμε ακολουθεί όλα τα πρότυπα και τα πρωτόκολλα. Είμαστε μια εταιρεία Ανάπτυξης Ιστοσελίδων στη Αθήνα με 12+ χρόνια συμμετοχής στην δημιουργία responsive web designs και ανάπτυξης ιστοσελίδων για οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η έμπειρη ομάδα των web developers και web designers έχει εκτελέσει με επιτυχία 80+ έργα και έχει προσφέρει υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων τόσο σε startups όσο και σε επιχειρήσεις με μακροχρόνια παρουσία στην Ελληνική αγορά.

Γιατί να επιλέξετε xWeb.gr για την ανάπτυξη ιστοσελίδας

 • check_circle Διαθέτουμε ομάδα ειδικών με μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη ιστοσελίδων.
 • check_circle Ακολουθούμε αυστηρά τους κανόνες κωδικοποίησης και τηρούμε τα πρότυπα ποιότητας.
 • check_circle Χρησιμοποιούμε κώδικα που είναι συμβατό με πολλές υποδομές φιλοξενίας ιστοσελίδων.
 • check_circle Εύκολο στη διατήρηση δομής της σελίδας.
 • check_circle Προσφέρουμε μια φιλική προς το χρήστη και υψηλής απόκρισης διεπαφή.
 • check_circle Οι ιστοσελίδες μας αναπτύσσονται για να αποδίδουν καλύτερα κατά τη διάρκεια της φόρτωσης και υπό συνθήκες πίεσης.
 • check_circle Όλες οι ιστοσελίδες κατασκευάζονται με τα τελευταία στάνταρ που έχει ορίσει η Google για καλύτερο SEO

Υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων

Στην xWeb εκτιμούμε τις απαιτήσεις του πελάτη μας κατά την ανάπτυξη ιστοσελίδων.

Ακολουθούν μερικές δραστηριότητες στις οποίες ειδικευόμαστε:

Front end development
Η xWeb, κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων στην Ελλάδα, εντοπίζει τις τάσεις της αγοράς και τον ανταγωνισμό. Διεξάγουμε εκτεταμένες έρευνες και στοχεύουμε στο κοινό για να δημιουργήσουμε σχέδια που ξεχωρίζουν στο διαδίκτυο.

Custom Website Development
Με την πολυετή πείρα, η xWeb παρέχει υπηρεσίες custom web development, όταν οι ανάγκες σας ή ιδιαιτερότητες των λειτουργιών χρίζουν ειδικής προσέγγισης. Στην xWeb.gr οι web developers ξέρουν πώς να το υλοποιήσουν. Λύσεις υψηλής τεχνολογίας, που θα φέρουν τις καινοτόμες ιδέες σας στην πραγματικότητα, αναπτύσσοντας έργα που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένους επιχειρηματικούς στόχους.

Web Integration
Στην xWeb.gr παρέχουμε υπηρεσίες για την ενσωμάτωση κάθε είδους API και web υπηρεσιών χωρίς να μεταβάλλει την εμπειρία και την απόδοση του τελικού χρήστη.

Website Maintenance
Έχοντας έδρα στην Αθήνα, προσφέρουμε εποπτεία όλο το εικοσιτετράωρο σε όλη την Ελλάδα ανεξάρτητα από το που βρίσκεστε. Είμαστε στη διάθεσή σας κάθε φορά που θα χρειαστεί να βελτιστοποιήσουμε την ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα σας, να την αναβαθμίσουμε και να τη συντηρήσουμε.

Κατασκευή Ηλεκτρονικών Καταστημάτων Woocommerce
Οι προγραμματιστές μας στην xWeb.gr εδώ και πολλά χρόνια κάνουμε ανάπτυξη ιστοσελίδων σε WooCommerce και παρέχουν αξιόπιστες υπηρεσίες ανάπτυξης ηλεκτρονικών καταστημάτων με WooCommerce σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Η σαφής κατανόηση των επιχειρησιακών αναγκών σας, τα χρόνια εμπειρίας ανάπτυξης ηλεκτρονικών καταστημάτων WooCommerce και η αποτελεσματική διαδικασία διαχείρισης έργων, όλα αυτά μαζί θα σας επιτρέψουν να δώσετε επιπλέον προβάδισμα στην επιχείρησή σας.

Στην xWeb.gr δεν θα αναπτύξουμε απλά μια όμορφη ιστοσελίδα σε Wordpress και Woocommerce για την ηλεκτρονική σας επιχείρηση, αλλά θα σας βοηθήσουμε να το διαθέσετε στην αγορά χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου SEO για να δημιουργήσετε πωλήσεις. Αυτός δεν είναι ο στόχος;

Ανάπτυξη Ιστοσελίδων με Wordpress

Το WordPress είναι μια εντυπωσιακή πλατφόρμα blogging ανοιχτού κώδικα που έχει κερδίσει τεράστια δημοτικότητα στον τομέα της ανάπτυξης ιστοσελίδων, χάρη στις λειτουργίες και ευκολίες που διαθέτει από τη πρώτη στιγμή. Στην xWeb.gr το κάνουμε ακόμα πιο ενδιαφέρον, κάνοντας ανάπτυξη custom theme, πρόσθετων (Wordpress Plugins), μικροεφαρμογών (Wordpress Widgets). Στοχεύουμε πάντα να προσφέρουμε εξαιρετικά συναρπαστικές και εξατομικευμένες λύσεις WordPress, ξεκινώντας από την ανάπτυξη ιστοσελίδων του WordPress με την προσαρμοσμένη ανάπτυξη και παραμετροποίηση ιστοσελίδας WordPress στις δικές σας ανάγκες.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε στην Αθήνα ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή, πόλη ή ακόμα και σε άλλη χώρα, στην xWeb.gr θα βρείτε επαγγελματικές υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων από έμπειρους προγραμματιστές. Τηλεφωνήστε μας ή υποβάλετε τη φόρμα επικοινωνίας, παίρνουμε το φορτίο και ενεργούμε άμεσα σε όλες τις ανησυχίες σας.

Τι θα κερδίσετε από εμάς;

 • check_circle Στην xWeb.gr, θέτουμε υψηλές προσδοκίες στις υπηρεσίες Web Design και Web Development (Ανάπτυξη Ιστοσελίδων), τα οποία προσαρμόζονται ανάλογα με τη φύση της επιχείρησης, τις απαιτήσεις και τις εκτιμήσεις της.
 • check_circle Πλήρως λειτουργικές εφαρμογές ιστού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτενώς και συντονίζονται με όλα τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης.
 • check_circle Πλήρης έλεγχος και πλήρης αναφορές της διαδικασίας ανάπτυξης ιστοσελίδας με τακτική επικοινωνία.
 • check_circle Χρησιμοποιούμε ανοιχτές τεχνολογία εφαρμογών για την επίτευξη υψηλής αποδοτικότητας και προσαρμοστικότητας.
 • check_circle Οργάνωση, σταθεροποίηση, υποστήριξη και συντήρηση του παραδοθέντος έργου.
 • check_circle Στην xWeb, όλα τα έργα Web Development και Web Design που παραδίδονται είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo).
 • check_circle Παράγουμε τα έργα μας σύμφωνα με τα Πρότυπα Ποιότητας και εντός της καθορισμένης προθεσμίας.