Digital Marketing xWeb.gr

Εάν σκέφτεστε να ξοδέψετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό σε διαφημίσεις για να προσεγγίσετε το κοινό σας, καλύτερα να τα ξοδέψετε σε ένα αποδοτικό μέσο.

Ένα μέσο σαν ... τη Google.

Δεδομένης της εκτεταμένης απήχησης της Google, είναι πολύ πιθανό να έχετε δει (και πιθανώς να έχετε κάνει και κλικ) μια διαφήμιση Google… και το ίδιο και οι πιθανοί πελάτες σας.

Δεν είναι μυστικό ότι, αυτές τις μέρες, όσο πιο δυνατές και εστιασμένες είναι οι πληρωμένες καμπάνιες σας, τόσο περισσότερα κλικ δημιουργείτε — οδηγώντας σε μεγαλύτερη πιθανότητα απόκτησης νέων πελατών.

Αυτός είναι ο λόγος που το Google Ads γίνεται όλο και πιο δημοφιλές μεταξύ των επιχειρήσεων σε όλους τους κλάδους.

Τι ειναι το Google Ads;

Το Google Ads είναι μια πλατφόρμα επί πληρωμή διαφήμισης που εμπίπτει σε ένα κανάλι marketing γνωστό ως pay-per-click (PPC), όπου εσείς (ο διαφημιζόμενος) πληρώνετε ανά κλικ ή ανά εμφάνιση σε μια διαφήμιση.

Το Google Ads είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να προσελκύσετε εξειδικευμένη επισκεψιμότητα ή πελάτες με καλή προσαρμογή στην επιχείρησή σας, ενώ αυτοί αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες όπως αυτές που προσφέρετε. Με το Google Ads, μπορείτε να ενισχύσετε την επισκεψιμότητα του της σελίδας σας, να λαμβάνετε περισσότερες τηλεφωνικές κλήσεις και να αυξήσετε τις επισκέψεις σας στο κατάστημα

Digital Marketing Google Ads xWeb.gr

Το Google Ads σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διαφημίσεις σε κατάλληλο χρόνο (μέσω κινητού και επιτραπέζιου υπολογιστή) μεταξύ του κοινού σας. Αυτό σημαίνει ότι η επιχείρησή σας θα εμφανίζεται στη σελίδα αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης τη στιγμή που οι ιδανικοί πελάτες για εσάς, αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες σαν τις δικές σας μέσω της Αναζήτησης Google ή των Χαρτών της Google. Με αυτόν τον τρόπο, προσεγγίζετε το ιδανικό κοινό για εσάς, τη στιγμή που αναζητά προϊόντα ή υπηρεσίες που διαθέτει η επιχείρηση σας. Επιπλέον, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας ή τους διαθέσιμους πόρους σας, μπορείτε να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις σας ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας. Το εργαλείο Google Ads σάς δίνει την ευκαιρία να παραμείνετε εντός του μηνιαίου ορίου σας και ακόμη και να θέσετε σε παύση ή να σταματήσετε τις δαπάνες διαφήμισης ανά πάσα στιγμή

Digital Marketing Google Ads xWeb.gr

Το Google Ads έχει αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων σχεδόν 8%

Για χρήστες που είναι έτοιμοι να αγοράσουν, οι πληρωμένες διαφημίσεις στο Google λαμβάνουν το 65% των κλικ.

Το 43% των πελατών αγοράζουν κάτι που έχουν δει σε μια διαφήμιση YouTube.

Γιατί να διαφημιστείτε στο Google Ads;

Digital Marketing xWeb.gr

Η Google είναι η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης, λαμβάνοντας πάνω από 5 δισεκατομμύρια ερωτήματα αναζήτησης την ημέρα.

Ένα μέσο σαν ... τη Google.

Το Google είναι ένας μέσο που χρησιμοποιείται από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να κάνουν ερωτήσεις που απαντώνται με συνδυασμό πληρωμένων διαφημίσεων και οργανικών αποτελεσμάτων.

Χρειάζεστε άλλο λόγο; Οι ανταγωνιστές σας χρησιμοποιούν το Google Ads. Εκατοντάδες χιλιάδες εταιρείες χρησιμοποιούν το Google Ads για να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους, πράγμα που σημαίνει ότι αν εσείς απέχετε, η κατάταξη σας στα αποτελέσματά αναζήτησης ωθείται προς τα κάτω, κάτω από τους ανταγωνιστές σας.

Υπηρεσίες Διαχείρισης Διαφημίσεων Google Ads (PPC)

Η διαφήμιση μέσω πληρωμής ανά κλικ ή (PPC - Pay Per Click) είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διευρύνετε την απήχησή σας, να βρείτε νέους πελάτες και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Ωστόσο, είναι εύκολο να σπαταλήσετε χρήματα με τη διαφήμιση PPC, ειδικά όταν δεν έχετε στρατηγική ή δεν ξέρετε πώς να βελτιστοποιήσετε τις προσφορές σας. Εάν σκέφτεστε σοβαρά να υιοθετήσετε τη PPC ως μέθοδο διαφήμισης, θα Χρειαστείτε σίγουρα ένα πλάνο στρατηγικής Marketing.

Digital Marketing Google Ads xWeb.gr
Digital Marketing xWeb.gr

Στην XWEB, διαθέτουμε μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία στις διαφημίσεις αναζήτησης, και στις διαφημίσεις προβολής. Δημιουργούμε μια αποτελεσματική στρατηγική πληρωμένης αναζήτησης, που σίγουρα.. θα σας κάνει κλικ

Καλέστε μας

Υπάρχουν διάφοροι τύποι διαφημίσεων στο Google Ads,
ανάλογα με τους στόχους σας:

Διαφημίσεις αναζήτησης

Η διαφήμιση αναζήτησης είναι η πιο κοινή μορφή marketing αναζήτησης επί πληρωμή. Οι διαφημίσεις αναζήτησης εμφανίζονται σε υποψήφιους πελάτες, που αναζητούν ήδη τις προσφορές του κλάδου σας ή της επωνυμίας σας στο διαδίκτυο. Αυτές οι διαφημίσεις πληρωμής ανά κλικ είναι κατάλληλες για σύντομους κύκλους πωλήσεων ή εφάπαξ διαφημιστικές καμπάνιες. Η διαφημιστική αναζήτησης συνιστάται σε επιχειρήσεις που έχουν στόχο την απόκτηση ισχυρών υποψήφιων πελατών.

Διαφημίσεις αγορών Google

Οι διαφημίσεις Αγορών Google (Google Shopping Ads) είναι κατάλληλες για e-shop με μεγάλο όγκο προϊόντων. Αυτές οι διαφημίσεις PPC εμφανίζονται σε ένα καρουζέλ πάνω ή δίπλα από τα κύρια αποτελέσματα αναζήτησης της Google, επιτρέποντας στους υποψήφιους πελάτες να δουν τα προϊόντα και τις τιμές τους στο Google SERP προτού καν κάνουν κλικ σε οποιουδήποτε site και έτσι έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν όλες τις προσφορές προϊόντων στις διαφημίσεις Αγορών Google. Αυτό σημαίνει ότι κάθε κλικ για το οποίο πληρώνετε, έχει μεγαλύτερη πιθανότητα μετατροπής από επισκέπτη σε αγοραστή. Οι διαφημίσεις αγορών Google είναι κατάλληλες για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου με στόχο να προσεγγίσουν πελάτες με σαφή αγοραστική πρόθεση.

Διαφημίσεις προβολής

Η διαφήμιση προβολής (Display Ads) είναι γνωστή για την αποτελεσματικότητά της, προσεγγίζοντας περισσότερο από το 90 τοις εκατό των διαδικτυακών χρηστών. Οι διαφημίσεις προβολής εμφανίζονται σε site συνεργατών της Google, στοχεύοντας σε άτομα που επισκέφτηκαν ιστοσελίδες που σχετίζονται με τον κλάδο. Η διαφήμιση προβολής μεγιστοποιεί τις φωτογραφίες και τα κείμενα για να τραβήξει την προσοχή των διαδικτυακών χρηστών και να τους πείσει να αναλάβουν δράση. Οι διαφημίσεις προβολής είναι κατάλληλες σε εταιρείες με μεγάλους κύκλους πωλήσεων και εξειδικευμένους πελάτες ή πελάτες πολυτελείας.

Προωθήσεις που χορηγούνται από το Gmail (GSP)

Οι προωθήσεις μέσω Gmail είναι ένας άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος για τη δημιουργία δυνητικών πελατών άμεσης απόκρισης. Το GSP σάς επιτρέπει να προσεγγίζετε ενδιαφερόμενους πελάτες απευθείας στα εισερχόμενά τους. Σε αντίθεση με τις διαφημίσεις YouTube, το GSP έχει μια δυνατότητα που επιτρέπει στους υποψήφιους στοχευμένους πελάτες να πραγματοποιούν απευθείας επαφή με εσάς και να πραγματοποιούν μετατροπές στο κατάλληλο σημείο βάση του targeting. Η ομάδα της XWEB ρυθμίζει το GSP σας για να μεγιστοποιήσει τις ικανότητες στόχευσης και να δημιουργήσει κλικ υψηλής ποιότητας.

Διαφημίσεις σε ροή

Οι διαφημίσεις σε ροή είναι οι διαφημίσεις που εμφανίζονται στο YouTube. Αυτές είναι διαφημίσεις πληρωμής ανά κλικ που εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης YouTube, σε βίντεο YouTube και σε συνεργάτες βίντεο στο Δίκτυο εμφάνισης. Οι διαφημίσεις YouTube παρουσιάζουν την επωνυμία σας με μοναδικό και αξέχαστο τρόπο.

Digital Marketing Google Ads xWeb.gr

Είστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε μαζί μια αποτελεσματική στρατηγική πληρωμένης αναζήτησης που θα απογειώσει την καμπάνια σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας